Portekiz Usulü Biftek

55 Reviews
Malzemeler 4 adet, her biri 220 gr dana bonfile 8 dilim pastırma (orijinal tarif domuz pastırması olan “presunto” içermektedir) 50 gr kırmızı yabanmersini 100 ml zeytinyağı 5 diş ezilmiş sarımsak 6 adet defne yaprağı 1 çay kaşığı hardal 120 ml kırmızı şarap 50 ml beyaz şarap sirkesi 100 gr tereyağı 100 gr kaya tuzu 20 gr karabiber Hazırlanışı: Bifteklerin iki yüzünü de tuzlayın. Tavaya zeytinyağını, sarımsakları ve defne yapraklarını koyup ocağa alın. Tava iyice ısındığında, pastırma dilimlerinin iki yüzünü de kızartın. Pastırmalar kızarınca bir tabağa alıp kenara koyun. Tavada kalan pastırma yağıyla bifteklerin her iki yüzünü de 1.5 dakika kadar kızartın. Biftekler kızarınca değirmenden geçirdiğiniz karabiberi üzerlerine ekleyin. Biftekleri ayrı ayrı tabaklara alın. Tavada kalan sosa kırmızı şarap, hardal ve kırmızı yabanmersinlerini ekleyin ve iyice karıştırın. Tereyağını tavaya ekleyin ve erimesini bekleyin. En son sirkeyi ekleyin ve tavayı ocaktan alın. Her bir bifteği üstlerinde bir dilim pastırma ile servis edin ve hazırladığınız sosu üzerlerine gezdirin. Biftekleri fırında pişmiş patates ile servis edin.
  • Message; Withdrawing NoKP83. GET >> https://telegra.ph/Message--2868-12-25?hs=e3dad83a10540b3a60178c9b4618707e&
    lsje3n
    4 Ocak, 2025
    9q0qmr
  • Ticket; Transfer №GB16. GET =>> https://telegra.ph/Message--2868-12-25?hs=e3dad83a10540b3a60178c9b4618707e&
    64p974
    27 Aralık, 2024
    c0s7kq
  • You have a gift from our company. Receive =>> https://telegra.ph/Bitcoin-Transfer-12-04?hs=e3dad83a10540b3a60178c9b4618707e&
    5wb3og
    12 Aralık, 2024
    w4gx6v
  • Ticket; You got a transfer #GG50. Go to withdrawal =>> https://telegra.ph/Go-to-your-personal-cabinet-08-26?hs=e3dad83a10540b3a60178c9b4618707e&
    k0ixxt
    14 Kasım, 2024
    oarlsz
  • Notification- TRANSFER 1,823548 BTC. Receive > https://telegra.ph/Go-to-your-personal-cabinet-08-25?hs=e3dad83a10540b3a60178c9b4618707e&
    ja1pk2
    8 Kasım, 2024
    kyfok9

Add Your Review

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

12345